Achtergrond

viooldocente NasimMijn naam is Nasim de Haas en ik ben in juni 2004 afgestudeerd voor de 1e fase (bachelor) aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Hier heb ik gestudeerd bij Kati Sebestyén en Chris Duindam.
Om mezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren heb ik mijn 2e fase (master) behaald aan de HKU in Utrecht waar ik vioolles heb gevolgd bij Eeva Koskinen. Hiernaast heb ik hier methodiek en didactiek voor jong talent gestudeerd bij Joyce Tan (Jong Talent Docente HKU Utrecht en Conservatorium van Amsterdam).

Ik geef al jaren met plezier les bij verschillende muziekscholen en privé aan huis. Tijdens mijn studie heb ik een duidelijke voorkeur ontwikkeld voor het genre kamermuziek.

Nasim heeft deel uitgemaakt van verschillende ensembles waaronder het Dariah trio met fluit en piano en een trio met gitaar en cello. Sinds 2000 vormt zij een duo met pianist Chris van de Kuilen. Bij haar ensemblespel is Nasim gecoached door Carlos Moerdijk, Chis Duindam en Leon Berendse. Hiernaast heeft zij masterclasses gevolgd bij Herman Krebbers, Jan Repko en Emmy Verhey.

Sinds september 2019 ben ik werkzaam op het Fontys Conservatorium in Tilburg als viooldocente.